Home / Felkodsläsare / Två nya spännande felkodsläsare från Foxwell för oss som tycker om prisvärd teknik!

Två nya spännande felkodsläsare från Foxwell för oss som tycker om prisvärd teknik!

Foxwell har nyligen lanserat två spännande felkodsläsare som är ämnade för de som inte vill lägga allt för mycket pengar, men ändå vill ha den senaste tekniken och möjligheterna vid bildiagnostik.

NT204

Den första felkodsläsaren går vid namnet NT204 och är ett riktigt bra alternativ om man inte behöver en professionell felkodsläsare, men fortfarande tycker om lite mer avancerade funktioner. NT204 har utöver mer avancerade funktioner även ett mycket smidigare och mer lättanvänt gränssnitt än t.ex. NT200 då den använder det ikon-baserade grafiska gränssnittet dyrare modeller har!

Förutom en tydlig färgdisplay på 2.4″ har felkodsläsaren även 3 st LED-dioder (grön, gul, röd) och en högtalare för snabb varning av fel vid automatisk testning.

NT204 är den billigaste felkodsläsaren som kan visa live-data från bilens sensorer direkt i enheten, du väljer en sensor och kan därefter se datan i en graf som loggar historiken samtidigt som du ser live-datan i numerisk form.

Förutom livedata kan NT204 även visa VIN, CID och CVN-koder, läsa och ta bort DTC-koder, släcka servicelampor, visa lagrade kod-definitioner så man slipper söka upp dem på internet, och automatiskt skanna igenom bilens system.

Felkodsläsaren är universell och fungerar med alla kända bilmärken!

Läs mer här: NT204

 

NT624 – AutoMaster Pro

Denna felkodsläsare är oerhört avancerad för priset och stödjer alla kända bilmärken upp till 2016! Den existerar som ett mellanting mellan de mest avancerade felkodsläsarna och modeller som NT510 Pro.

Enheten har en tuff gummibeklädd design som tål stryk, men är samtidigt utformad för enkel och snabb användning med sin ergonomiska form som passar bra i handen. NT624 har en stor bakgrundsbelyst LCD på 4.3″ och använder Foxwells ikon-baserade gränssnitt.

Med denna felkodsläsare finns det lite du inte kan diagnosticera och nollställa, den gör det även lätt att jämföra live-data från två olika sensorer samtidigt, då dessa går att kombinera i samma graf! Detta är perfekt när man vill se hur bilens olika system påverkar varandra och fungerar ihop.

Felkodsläsaren uppdateras frekvent, och Foxwell inkluderar 18 månader gratis uppgraderingar av mjukvaran. Enheten kommer även med en stryktålig bärväska som gör förvaring och transport enkelt.

Läs mer här: Foxwell NT624

Om admin

Check Also

Bästa felkodsläsaren – Bäst i test

Vilken är den bästa felkodsläsaren och vad är en felkodsläsare? Senast vi gjorde ”Bäst i ...