Home / Felkodsläsare / iCarsoft felkodsläsare – för verkstäder, professionella- och hobby mekaniker

iCarsoft felkodsläsare – för verkstäder, professionella- och hobby mekaniker

Felkodsläsare från iCarsoft håller hög kvalité och är väl beprövade runt om i världen. Tillverkaren av felkodsläsare tillämpar en global strategi för att distribuera sina produkter och har över 60 återförsäljare i bland annat; Australien, HongKong, USA, Mexiko, Irland, stora delar av Europa och de nordiska länderna. iCarsoft tillhandahåller över 100 olika produktmodeller, alltifrån specificerade modeller till endast just en biltillverkare, generaliserade modeller lämpade för olika biltillverkare, simpla OBDII / EOBD och CAN felkodsläsare och felkodsläsare för tunga fordon. iCarsoft beskriver sina kärnvärden på deras hemsida; ärlighet, enhetlig, seriös, ansträngning och kvalitetspolicy. Dessa kärnvärden anser vi på Felkodsläsare.nu att iCarsoft eftersträvar och ligger i linje med deras vision.  

iCarsofts senaste och bästa felkodsläsaren är här, CR PRO.

Den är kompatibel med nästintill alla bilmärken och modeller, eller mer rättare sagt, felkodsläsaren är anpassad till över 40 olika biltillverkare. Felkodsläsaren stödjer alla funktioner som finns tidigare modellen från iCarsoft produktserie. CR PRO är felkodsläsaren för dig som är proffs mekaniker för att snabbt och smidigt få en överblick kring eventuella fel, men denna felkodsläsare är även ett perfekt alternativ till dig som är hemma-fixaren. Om du har fördjupad kunskap kring bilar, felkoder och tidigare erfarenheter kring felkodsläsare kommer du gladeligen kunna navigera och läsa ur med iCarsoft CR PRO. Generellt sätt är alla typer av felkodsläsare alltid bra att ha lätt till hands hemma. Ettutre stöter bilen på problem, felkodslampor börjar lysa i instrumentbrädan och du som bilägare blir orolig och översätter detta direkt till finansiella kostnader. Med en felkodsläsare av bättre kvalité får du som bilägare en mer korrekt avläsning och antingen fixar du problemet själv om du är händig, eller kan du framföra informationen till din lokala bilverkstad. Däremot, skulle problemet vara mer komplicerat och du ej kan laga felet själv, då rekommenderar vi att du för en dialog med verkstaden och anlitar dom för felsökning. Din felkodsläsare och avläsningen sparar pengar, men ibland sker det att bilverkstäder kan finna ytterligare problem som kan vara grundorsaken till felkoden. 

Specifik information kring iCarsoft CR PRO.

Felkodsläsaren iCarsoft CR PRO finns att köpa på Prylstaden, Prylstaden är certifierade återförsäljare och erbjuder ett brett och stort sortiment av iCarsoft’s felkodsläsare. Just CR PRO är den senaste och vi skulle även påstå, bästa, modellen av samtliga felkodsläsare från iCarsoft. CR PRO är utrustad med stöttålig design och användarvänlighet. Med gummi materialet ligger felkodsläsaren perfekt i handen. Knapparna är tillverkade i silikon för att lätt torka av för ev. olja och smuts samt enkla att trycka på för att navigera på felkodsläsaren. Det betyder att du som mekaniker aldrig behöver ta av dig handskarna – om du nu använder sådana.

Felkodsläsaren CR PRO levereras med en slittålig väska där alla tillbehör enkelt ryms. Slipp huvudvärken med trassliga kablar och tillbehör som ligger var och där, med väskan kan du simpelt organisera felkodsläsaren och tillbehören samt lägga upp på hyllan.

Vill du läsa mer om iCarsoft CR PRO, jämföra andra felkodsläsare eller varför inte klicka hem en felkodsläsare? Surfa då in på https://www.prylstaden.se/, välj kategori BIL & MC sedan Bildiagnostik. I vänstra spalten kan du även klicka på “+” för att få fram ytterligare felkodsläsare och märken.

iCarsoft CR PRO är bland annat kompatibel med:

 • Opel
 • Chrysler
 • Audi
 • Mercedes-Benz
 • Honda
 • Ford
 • Acura
 • BMW
 • Kia
 • Volvo
 • VW
 • Renault
 • Dacia

Om tim karlsson

Check Also

Foxwell GT80 Mini, en trådlös felkodsläsare / bildiagnosinstrument för proffs

Om ens jobb involverar felsökning och diagnos av bilar så kan ett riktigt snabbt instrument ...